söndag 16 september 2012

Trefjärdedelstid

Äsch. Framsteg, men inte så långt som vi tänkt. Dagen började med tillskärning av mattan vid tröskeln, finputsning längs kanterna och ett varv med sandpapper över alla väggar. Sen tapetserade jag och mamma med Brocante 45975 från Midbec, en cremevit non-woven med diskret rutstruktur som passade in superbra. I butiken såg färgtonen lite väl gul ut, men i det kalla norrljuset inne på toan är den nästan helt neutral. Tur att jag inte valde nåt ännu vitare!Sen skulle vi få tillbaka listen längs väggen bakom tvättställ och toa innan vi satte dit porslinet, men med den nya tjocka golvmattan var det svårt att få plats och vi fick såga ur och bort en del för att det skulle passa. Dags att sätta toastolen på plats då, eller nähä. Vattenanslutningen var en enda retlig centimeter för kort, och idag har ju inga butiker öppet, så vi får vackert vänta ett par dagar till.


Så skulle tvättstället monteras upp och vatten och avlopp anslutas, och med lite pusselläggande och sågande så gick det vägen.

Och så tänkte jag ju spika upp resten av listerna sen, men har man glömt att köpa dyckert är det svårt.


Nu ser det ut så här. Vi har vatten i kranarna och kan använda tvättstället, härligt!, men i övrigt är det rätt mycket byggarbetsplats fortfarande.

Arbetet fortsätter under veckan.