fredag 18 maj 2012

Viktigt!


Efter en del strul, kundserviceproblem, omprioriteringar och beslutsångest har jag till slut bestämt mig och idag blivit nästan outhärdligt fattig, men ack så lycklig. Kolla bara vad som snart är på väg hem till mig!

Jag har beställt ett skivstångsset med bänk och ställning från HEFitness, total vikt 120 kg. Först funderade jag på en 25 mm skivstång, billigare, men det verkar nästan omöjligt att få tag på viktskivor till dem som har handgrepp, och jag vet att jag kommer vilja använda skivorna lösa en hel del för olika övningar, så då fick det bli 50 mm ändå. Klart värt det i längden tror jag. Skivstångsset med bara skivstång, viktskivor och klämmor finns det ganska gott om där ute, men hela paket med bänk och ställning har varit svårare att leta upp. Visst går det att köpa alla delar var för sig, men det blir avsevärt dyrare, och det vill jag förstås undvika. Det är tillräckligt blodigt som det är.
Den här bänken verkar helt okej, jag har inte så stora krav på den mer än att den ska vara stabil och ställbar. Ställningen är precis som jag vill ha den, hopskjutbar så att den går att använda till att göra dips i också.

Nu ska här lyftas skrot! Fy fasen så roligt.

joula sa...

Jag sitter också och kollar hemmautrustning just nu! Nu har du iofs redan beställt men annars är blocket ett hett tips, har sett massor av redskap där!

Anna sa...

Ja Blocket är en guldgruva för det mesta. :-) Hittade tyvärr inte vad jag ville ha nu, och frakten måste ju lösas också. Annars är Blocket och Tradera två sajter jag alltid kollar och jämför priser med när jag ska köpa nåt (ja, inte typ mat förstås).