söndag 23 juni 2013

Framåt

Arve grillar.

Jag har tänkt ett tag att jag skriva om amningen, men det inlägget är inte riktigt färdigt i huvudet så det får vänta. Det har i alla fall varit en både svår, rolig och väldigt lärorik resa hittills och det finns mycket där ute i informationsdjungeln som är viktigt, men väldigt lätt att missa.

Midsommar tillbringades med goda vänner och med lammrostbiff på grillen. Det är alltid roligt att komma ut en stund, mer sånt tack! Bara man kommit över den där tröskeln av packande av sjuttioelva prylar och tusen saker att tänka på så visar det sig oftast att det är rätt enkelt att vara på äventyr med en liten en.

Nu är juli hägrande nära. Fredrik är borta på jobb 12+ timmar om dagen just nu, men efter nästa vecka så har han en månads semester och sen en månads pappaledighet. Så himla roligt vi ska ha! Äntligen hinner vi umgås ordentligt alla tre och förhoppningsvis blir det ett par små resor också. Och efter fyra månaders kronisk sömnbrist är det ju inte så dumt att ha någon hemma som kan vara med Arve ett par timmar på morgnarna heller...